Bestel Acomplia

Via onze internationale partnersite bestgenericmeds.net kunt u snel, makkelijk en veilig goedkope generieke Acomplia (Rimonabant) bestellen. Vervolgens wordt uw bestelling door de apotheek per post naar u verstuurd.

Wat is Acomplia (Rimonabant)?
Het werkzame bestanddeel van Acomplia is Rimonabant. Het werkt doordat het specifieke receptoren in de hersenen en vetweefsels blokkeert, de zogeheten CB1-receptoren. Acomplia (Rimonabant) is aangewezen bij de behandeling van obesitas en de beheersing van het lichaamsgewicht, als ondersteuning van dieet en lichaamsbeweging.

Hoe werkt Acomplia (Rimonabant)?
Rimonabant werkt doordat het specifieke receptoren in de hersenen en vetweefsels blokkeert, de zogeheten CB1-receptoren. Honger en de hunkering worden hierdoor hanteerbaar. Het blokkeren van bepaalde receptoren in de hersenen zal resulteren tot het gevoel dat u ervaart als u vol zit bij normaal eten.

Welk resultaat biedt Acomplia?
Tijdens een onderzoek door Belgische wetenschappers bleek dat mensen die het nieuwe medicijn namen drie keer zoveel gewicht verloren dan de groep mensen die een placebo kreeg. Het medicijn is extra interessant omdat het ook helpt bij mensen die willen stoppen met roken.

Hoe moet ik Acomplia innemen?
De gebruikelijke dosering is eenmaal per dag één tablet van 20mg. Dit tablet neemt u ’s ochtends voor het ontbijt heel in. Het is belangrijk om naast het gebruik van Rimonabant een dieet te volgen met minder calorieën dan u gewend bent en te zorgen voor meer lichaamsbeweging. Op deze manier heeft u het beste resultaat van Acomplia.

Acomplia bijwerkingen
Net als elk geneesmiddel kan Rimonabant onbedoelde of ongewenste effecten hebben. Deze bijwerkingen komen weinig voor en de meeste mensen hebben er geen last van. De meest voorkomende bijwerkingen die kunnen optreden zijn;: misselijkheid, veranderingen in de gemoedstoestand en duizeligheid.

Levertijd:
Gratis met internationale luchtpost: Levertijd 14 tot 24 dagen.
EMS Express Post (27.50EUR): Levertijd 5 tot 7 dagen.
Uw order wordt discreet verpakt in een beschermende envelop.

Betalen:
Betalen kan op verschillende manieren; Overschrijving of met diverse credit cards.

Rimonabant Dosering Prijs Prijs per pil
30 tabletten 20 mg 39.40EUR   1.31EUR
90 tabletten 20 mg 111.87EUR   1.24EUR
180 tabletten 20 mg 197.42EUR   1.09EUR
360 tabletten 20 mg 329.04EUR    0.91EUR