Bestel Xenical

Via onze internationale partnersite bestgenericmeds.net kunt u snel, makkelijk en veilig goedkope generieke Xenical (Orlistat) bestellen. Vervolgens wordt uw bestelling door de apotheek per post naar u verstuurd.

Wat is Xenical (Orlistat)?
Xenical is een middel tegen zwaarlijvigheid. Het onderdrukt de eetlust niet. Het is een krachtige, specifiek en langwerkende remmer van lipasen in het maagdarmkanaal. Dit onwerkzaam gemaakte enzym is dus niet in staat het voedingsvet af te breken waardoor ongeveer 30% van het vet uit het voedsel onverteerd de darm passeert. Uw lichaam kan daardoor dit voedingsvet niet als bron van energie gebruiken en het omzetten in vetweefsel.

Hoe werkt Xenical (Orlistat)
Xenical werkt door de werking van gastrische en pancreatische lipasen tegen te gaan. Dit betekent dat geconsumeerde vetten niet worden afgebroken in de maag en darmen en dus niet door het lichaam kunnen worden opgenomen. Orlistat wordt ingenomen tijdens het eten om tegen te gaan dat de vetten, uit de voeding, wordt opgenomen. Het lichaam kan dit voedingsvet dan niet als energiebron gebruiken of dit vet omzetten in vetweefsel, hetgeen leidt tot gewichtsverlies en dus afvallen.

Waarvoor wordt Xenical (Orlistat) gebruikt?
Xenical wordt gebruikt in combinatie met een dieet voor de behandeling van patiënten met obesitas (zwaar overgewicht) met een BMI (body mass index) groter dan of gelijk aan 30 kg/m², of van patiënten met overgewicht (BMI groter dan of gelijk aan 28 kg/m²) die risico’s lopen op ziekten als gevolg van hun overgewicht.

Hoe moet ik Xenical (Orlistat) innemen?
De gebruikelijke dosering Xenical is één capsule van 120 mg bij elke van de drie dagelijkse maaltijden. De capsule kan onmiddellijk vóór, tijdens of binnen één uur na een maaltijd worden ingenomen.

Orlistat moet worden gecombineerd met een goed uitgebalanceerd dieet met een beperkt aantal calorieën dat rijk is aan fruit en groenten en waarbij gemiddeld 30 % van de calorieën afkomstig is van vet. Uw dagelijkse opname van vetten, koolhydraten en eiwitten moet over drie maaltijden verdeeld worden.

De behandeling met Xenical moet na 12 weken gestaakt worden indien de patiënt niet in staat is gebleken ten minste 5% van zijn/haar lichaamsgewicht bij aanvang van de behandeling te verliezen.


Welk resultaat biedt Xenical (Orlistat)
De resultaten van de Xendos-studie tonen onder meer het volgende:

  • Ter voorkoming of vertraging van de ontwikkeling van type-2-diabetes is Orlistat plus verandering van de leefgewoonten significant beter dan de aanpassing van leefgewoonten alleen.
  • De kans op ontwikkeling van type-2-diabetes is 37% kleiner bij patiënten behandeld met Xenical plus verandering van leefgewoonten in vergelijking met alleen het aanpassen van de leefgewoonten.
  • Het gewichtsverlies was, zowel op de korte als de lange termijn, significant groter met Xenical plus verandering van de leefgewoonten, in vergelijking met de aanpassing van leefgewoonten alleen (-11,4 versus -7,5 kg na 1 jaar en -6,9 versus -4,1 kg na 4 jaar).
  • Het gewichtsverlies werd over de lange termijn goed volgehouden: bijna twee keer zoveel van de met Xenical behandelde patiënten raakten meer dan 10% van hun lichaamsgewicht kwijt na vier jaar behandeling (26% versus 16%). Nog meer patiënten raakten meer dan 5% van hun lichaamsgewicht kwijt na vier jaar (53% versus 37%), een percentage gewichtsverlies dat duidelijke gezondheidsvoordelen oplevert.
  • Bij met Xenical-behandelde patiënten traden significante, aanhoudende, lange termijn verbeteringen van de cardiovasculaire risicofactoren op, zoals bloeddruk en lipidenspiegels, vergeleken met patiënten die alleen hun leefgewoonten aanpasten.
  • Behandeling met Orlistat gedurende vier jaar was veilig en werd goed verdragen. Xenical is momenteel het enige beschikbare geneesmiddel voor gewichtsverlies waarvan de veiligheid gedurende vier jaar is onderzocht.

Xenical (Orlistat) bijwerkingen
Net als elk geneesmiddel kan Xenical (Orlistat) onbedoelde of ongewenste effecten hebben. Het merendeel van de bijwerkingen in verband met XENICAL-gebruik komt voort uit de plaatselijke werking op het spijsverteringsstelsel. Deze omvatten gewoonlijk: dringende of toegenomen ontlastingsdrang, flatulentie en olie-achtige of vettige ontlasting.

Deze verschijnselen zijn doorgaans mild van aard, treden op bij het begin van de behandeling, verdwijnen na enige tijd en komen voornamelijk voor na maaltijden met een hoog vetgehalte. In het algemeen verdwijnen deze verschijnselen bij het voortzetten van de behandeling en als u zich aan het voorgeschreven dieet houdt.


Levertijd:
Gratis met internationale luchtpost: Levertijd 14 tot 24 dagen.
EMS Express Post (27.50EUR): Levertijd 5 tot 7 dagen.
Uw order wordt discreet verpakt in een beschermende envelop.

Betalen:
Betalen kan op verschillende manieren; Overschrijving of met diverse credit cards.

Orlistat Dosering Prijs Prijs per pil
30 capsules 120 mg 33.65EUR   1.12EUR
60 capsules 120 mg 58.90EUR  0.98EUR
90 capsules 120 mg 81.80EUR  0.90EUR
120 capsules 120 mg 101.70EUR    0.84EUR
150 capsules 120 mg 114.50EUR 0.76EUR