Bestel Reductil

Via onze internationale partnersite bestgenericmeds.net kunt u snel, makkelijk en veilig goedkope generieke Reductil (Sibutramine) bestellen. Vervolgens wordt uw bestelling door de apotheek per post naar u verstuurd.

Wat is Reductil (Sibutramine)?
Reductil wordt toegepast bij de behandeling van zwaarlijvigheid samen met een dieet, lichaamsbeweging en een aanpassing van de levensstijl.

Reductil is een geneesmiddel dat ondersteuning biedt bij het afvallen als u ernstig overgewicht hebt (BMI>30) of als u overgewicht hebt (BMI>27) met bijkomende risicofactoren als een te hoog cholesterol of diabetes.
Reductil is een geregistreerd geneesmiddel sinds 2001 en is wereldwijd al door ruim 13 miljoen mensen gebruikt.

Hoe werkt Reductil (Sibutramine)?
Uw hersenen geven aan of u honger heeft of verzadigd bent. Reductil zorgt ervoor dat u sneller verzadigd raakt tijdens het eten. Daarnaast beïnvloedt Reductil de hoeveelheid energie die je stofwisseling verbruikt.

Afvallen met Reductil heeft ook een gunstig effect op de concentraties van bloedvetten (cholesterol) en bloedsuikerspiegels (glucose). Daarnaast zijn goede resultaten behaald bij mensen met overgewicht (BMI>27) en type twee diabetes (suikerziekte).

Welk resultaat biedt Reductil (Sibutramine)?
Sibutramine is in meerdere studies gedurende 6 à 12 maanden vergeleken met placebo bij mensen met obesitas of mensen met overgewicht. In deze studies werd met sibutramine, in een dosis van 10 tot 30 mg per dag, 3 tot 9 kg meer gewichtsverlies behaald dan met placebo.

Hoe moet ik Reductil (Sibutramine) innemen?
De gebruikelijke dosering is eenmaal per dag één tablet van 20mg. Dit tablet neemt u ’s ochtends voor het ontbijt heel in. Het is belangrijk om naast het gebruik van Sibutramine een dieet te volgen met minder calorieën dan u gewend bent en te zorgen voor meer lichaamsbeweging. Op deze manier heeft u het beste resultaat van Sibutramine.

Reductil (Sibutramine) bijwerkingen
Net als elk geneesmiddel kan Sibutramine onbedoelde of ongewenste effecten hebben. Deze bijwerkingen komen weinig voor en de meeste mensen hebben er geen last van. De meest voorkomende bijwerkingen die kunnen optreden zijn;: Verstopping (obstipatie), droge mond en slapeloosheid. U kunt dit tegengaan door het middel 's ochtends in te nemen.

Levertijd:
Gratis met internationale luchtpost: Levertijd 14 tot 24 dagen.
EMS Express Post (27.50EUR): Levertijd 5 tot 7 dagen.
Uw order wordt discreet verpakt in een beschermende envelop.

Betalen:
Betalen kan op verschillende manieren; Overschrijving of met diverse credit cards.

Sibutramine Dosering Prijs Prijs per pil
30 capsules 15 mg 29.61EUR   0.98EUR
60 capsules 15 mg 55.93EUR  0.93EUR
90 capsules 15 mg 78.97EUR  0.87EUR
120 capsules 15 mg 98.71EUR    0.82EUR
150 capsules 15 mg 111.87EUR 0.74EUR